Usi interior Lemn

USI DE INTERIOR DIN LEMN

          Usile interioare din lemn se realizeaza pe comanda in functie de preferintele clientilor.Modelele acestora, pot fi alese  din catalogul nostru online, sau, modelele pot fi propuse de client. Usile de interior sunt alcatuite din lem masiv startificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat si avand o umiditate de 8-12%. Tocul este prevazut cu garnitura si pervazuri. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfecta a usii.

CASIVAL TECH, va ofera usi de interior din lemn stratificat cu deschidere oscilanta sau glisanta, si care, integrate in peisajul contemporan, contribuie direct sau indirect la confortul si siguranta fiecaruia.Fiecare usa realizata de designerii nostri este unica. Fiecare proiect de amenajare a locuintei reprezinta in sine noi experiente si provocari, spatiul amenajat fiind capabil sa schimbe percepti sau chiar un intreg mod de viata.

Pentru comenzi de usi din lemn stratificat pentru interior, va rugam sa consultati pagina CONTACT.Usile interioare din lemn ofera un plus de eleganta si “caldura” locuintei dvs.

 

 


Proiectare-Ofertare:
 0727383893

Proiectare-Tehnic:
0721329848


E-mail:
 casival.tech@yahoo.com