LEMN

LEMN

Profilele de lemn triplu-stratificat pentru ferestre si usi de exterior sunt:

 

Stejar; Meranti; Pin; Larice Siberian; Molid; Frasin, cu profilare Eurofalz 68 – 78 – 90 mm.

 

Profile de lemn pentru usi de interior sunt :

Molid; Pin si Tei – lemn dublu-stratificat;

Stejar; Frasin; Mahon; Meranti; Eucalypt; Koto; Abachi – lemn masiv.

Feroneria pentru exterior este marca ROTO NT (Germania), iar pentru interior  este marca AGB (Italia).

Finisajele exterioare folosite de noi, sunt impregnanti(baituri), grunduri si lacuri ecologice pe baza de apa, marca Ica - Italia, rezistente la radiatii UV si intemperii.

Utilizarea produselor de finisare, pe baza de apa pentru tamplaria de exterior si de interior si-a castigat renumele datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le ofera: reducerea emisiilor de solvent in atmosfera, utilizare simpla, rapida si comoda, elasticitate si rezistenta excelenta in timp la schimbarile de temperatura, la umiditate, etc.

Impregnantul are rol de antiseptizare, ignifugare si stabilirea culorii pentru tamplarie.

 

Grundul se aplica peste impregnant si are rol de protective UV si de fixare a culorii.

 

Lacul se aplica peste grund la o grosime stabilita astfel incat sa poata rezista la diferentele de temperatura vara – iarna. Proprietatea acestuia este elasticitatea la diferentele de temperatura.

Sticla termoizolanta dubla sau tripla, grosime pachet sticla 24 - 44mm, indice de izolare termica Ug=1,1-0,8W/m2*K, izolare fonica de 30 - 42 db, cu marcaj CE. 

Lacrimarele de aluminiu – pentru toc si cercevea, au un sistem performant de scurgere in exterior al infiltratiilor de apa – picurator din aluminiu eloxat sau aluminiu vopsit in camp electrostatic pentru protectia partii inferioare a tocului si conducerea apei catre exterior, dotat cu capace din cauciuc pentru etansare la capete - Helopal.

Ferestrele mobile au in echiparea lor inca un lacrimar care preia apa ce se scurge de pe primul lacrimar – marca GUTMANN (Germania).

Pragurile de aluminiu - cu 2 ghedere de etansare, pentru usi de exterior, sunt marca GUTMANN WESER.

Garniturile de etansare din EPDM  – pentru inchiderea cercevelelor de usi si ferestre, - sunt marca TRELLEBOTG.Tamplaria este echipata cu doua randuri de garnituri, principala si secundara, ambele fiind montate pe cercevele (partile mobile ale tamplariei).

Deasemenea, etansietatea sticlei se realizeaza cu garnitura - marca TRELLEBORG (Germania) sau Silicon neutral etansare geam – marca SOUDAL (Belgia).

Comentarii

Produse asemanatoare

 


Proiectare-Ofertare:
 0727383893

Proiectare-Tehnic:
0721329848


E-mail:
 casival.tech@yahoo.com