Despre Noi   

Pe scurt, inteligenta si tehnologie combinata cu bun gust si rafinament unic!

Fie lemn masiv sau lemn masiv-stratificat, CASIVAL TECH inglobeaza in acelasi produs o serie de atribute unice. 

       Suntem specializati in realizarea de proiecte rezidentiale, reabilitarea si restaurarea monumentelor istorice, furnizand tamplarie din lemn traditional-clasica si istorica, moderna, pana la forma geometrica contemporana.

       Respectand arhitectura monumentelor istorice, reusim cu succes sa reproducem configuratia si elementele ornamentale ale tamplariei existente, pentru a pastra valorile pe care acestea le adapostesc.Astfel, prin lucrarile pe care noi le realizam pentru monumentele istorice, practic, daruim un viitor trecutului ...!!!

Scurt Istoric

      CASIVAL TECH s-a infiintat in anul 2005, in municipiul Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. De-a lungul timpului am imbunatatit mereu produsele si serviciile noastre . Suntem firma privata specializata in productia de tamplarie din lemn masiv si lemn masiv - stratificat.

In acest moment,  CASIVAL TECH datorita experientei acumulate si a personalului calificat reuseste sa obtina cele mai bune rezultate cu ajutorul tehnologiei performante pe care o detine.

CASIVAL TECH urmareste in primul rand obtinerea unei calitati maxime la un pret rezonabil, acest lucru fiind posibil doar prin investitiile facute pana in prezent in toate departamentele firmei, investitii care vor aduce un plus la atingerea obiectivelor firmei.

Produsele comercializate respecta cerintele standardelor europene, compania avand implementate sistemele de management integrat calitate – mediu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 .

Societatea CASIVAL TECH are implementat marcajul CE pentru ferestre si usi din lemn stratificat.

Principalele avantaje pe care le oferim clientilor sunt :

 • Calitate
 • Pret competitiv
 • Incredere
 • Rezistenta
 • Fiabilitate

“ Imbogatim lemnul prin tehnica stratificarii pentru a aduce un plus de durabilitate si eleganta ! ”

De ce tamplarie lemn stratificat si nu lemnul simplu?

Lemnul stratificat este format prin suprapunerea si presarea a trei straturi de lemn natural intre care se aplica un adeziv special rezistent la apa. Aceasta tehnica creste durabilitatea lemnului natural, astfel:

 • Curbarea naturala a lemnului este eliminata intrucat indoirile individuale ale celor trei straturi de lemn se anuleaza reciproc;
 • Pentru cele trei straturi se alege aceeasi esenta de lemn : stejar, molid, pin, larice, frasin, tei dar si esente exotice: meranti, eucalipt, tec;
 • Prin procesul de stratificare se elimina toate nodurile si toate denivelarile caracteristice lemnului natural.

OBIECTIVE

Obiectivele stabilite pentru anul 2019 - 2027:  

 • cresterea in continuare a nivelului calitatii produselor si diversificarea acestora;
 • patrunderea pe piata nationala si international UE si NON UE;
 • construirea unui nou spatiu de productie;
 • extinderea gamei de produse prin realizarea de scari elicoidale, usi furniruite, usi si ferestre pentru dotarea caselor pasive;
 • marketing şi vânzări pe internet                                              

 

 


Proiectare-Ofertare:
 0727383893

Proiectare-Tehnic:
0721329848


E-mail:
 casival.tech@yahoo.com